Premierul Pavel Filip a îndemnat cetățenii care nu beneficiază de majorare a salariului conform noii legi a salarizării, să se adreseze la contabili sau la conducerea întreprinderii unde activează - „cei care nu au calculat corect salariul mediu pentru anul trecut și nu au plătit această compensație”. Declarația a fost făcută în cadrul ședinței Guvernului din 30 ianuarie 2019.

 
 media 154273186513395500
 

Nemulțumit de numeroasele speculații legate de noua lege a salarizării, prim-ministrul îndeamnă pe cei care nu au reușit să facă calculele necesare, să le spună sincer angajaților, iar diferența să fie plătită ulterior.

„Cel mai mult mă întristează că oamenii nu au răbdare și nu au încredere să se adreseze atunci când identifică o problemă, dar imediat se apucă să facă politică și declarații”, a menționat Pavel Filip.

Premierul a anunțat că peste o lună „va fi analizat tot ce s-a întâmplat de la aplicarea acestei legi”, iar dacă vor fi necesare modificări acestea vor fi aplicate pentru a elimina toate întrebările care apar din partea salariaților.

1000 Characters left